Millstreet bouwt een feestje op zaterdag

Stadsfeest Doetinchem … voor iedereen!

Je bent hier:

Millstreet bouwt een feestje op zaterdag

Millstreet draait de hand niet om voor welk feest dan ook en laat je gegarandeerd met een glimlach van oor tot oor naar huis gaan na een avond springen en swingen

Millstreet zal op de Stadsfeest zaterdag het Simonsplein op zijn kop gaan zetten. De band is te vergelijken met Wipneus & Pim en The Dirty Daddies. Kortom: feest gegarandeerd.

Het repertoire van Millstreet gaat van Queen via PartyfrieX naar happy hardcore en vanaf daar terug naar Bon Jovi in een moordend tempo. Tel daarbij op dat ze confettikanonnen, CO2 jets en stageflames meenemen en je kunt je voorstellen wat voor feest de zaterdagavond van het Stadsfeest gaat worden.

Millstreet draait de hand niet om voor welk feest dan ook en laat je gegarandeerd met een glimlach van oor tot oor naar huis gaan na een avond springen en swingen. “Wij barsten van de energie en willen dat graag delen”, aldus de band zelf. Kortom: maak je klaar voor een goed feestje!

Overige programma
Benieuwd naar het overige programma van het Stadsfeest? Hou onze site in de gaten, de komende tijd lichten we steeds verder een tipje van de sluier op!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer nieuws

MEER Nieuws