Boh Foi Toch hoofdact vrijdag

Stadsfeest Doetinchem … voor iedereen!

Je bent hier:

Boh Foi Toch hoofdact vrijdag

Boh Foi Toch is opnieuw de hoofdact op de vrijdag van het Stadsfeest. De band rond Hans Keuper opent het bal van een groots feestweekend op het Simonsplein

Boh Foi Toch is opnieuw de hoofdact op de vrijdag van het Stadsfeest. De band rond Hans Keuper opent het bal van een groots feestweekend op het Simonsplein. Het is niet voor het eerst dat Boh Foi Toch de opener is, ook vorig jaar was dat het geval.

Volgens het bestuur van het Stadsfeest is het een traditie dat Boh Foi Toch het Stadsfeest opent, en daarom is de organisatie blij dat het ook dit jaar weer lukt om de band te boeken. Boh Foi Toch trekt een gevarieerd publiek en betekent hoe dan ook dat de voetjes van de vloer gaan. Vorig jaar was er de verrassing dat burgemeester Mark Boumans een nummer meedeed. Of er dit jaar weer zo’n verrassing is en wat die dan wordt, blijft nog even geheim.

Wat ook nog even geheim blijft, is het overige programma. Een tipje van de sluier lichten we wel op: De Paloma’s treden op vrijdagavond ook op tijdens het Stadsfeest en de zondag zal een Duits tintje krijgen. Daarnaast is op de afsluitende dag ook weer de traditionele gezamenlijke viering op het Simonsplein. Hou onze site en socials in de gaten voor de bekendmaking van de rest van het programma.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer nieuws

MEER Nieuws