Het Doetinchems Manifest keert uitgebreider terug op de Bleek

Stadsfeest Doetinchem … voor iedereen!

Je bent hier:

Het Doetinchems Manifest keert uitgebreider terug op de Bleek

Het Doetinchems Manifest keert op 1 en 2 september terug naar De Bleek. De tweede editie van het festival belooft uitgebreider te worden dan de eerste, want er zijn niet één, maar twee podia

Het Doetinchems Manifest keert op 1 en 2 september terug naar De Bleek. De tweede editie van het festival belooft uitgebreider te worden dan de eerste, want er zijn niet één, maar twee podia!

Op beide podia en dagen staan er aansprekende namen op het podium. Denk aan Boef en Frenna, zeker onder de jeugd bekende namen die op veel streams kunnen rekenen. Maar ook Cynthia Spiering, het Q-Music Foute Uur en Vera Grace zijn te zien op het festivalterrein langs de Oude IJssel. Andere namen zijn onder andere Smeerkees, Sam Hofman, de Bende van Ellende, Roel Staarink, Sjosjo en AXL.

Het Doetinchems Manifest is het enige onderdeel van het Stadsfeest dat niet gratis is. Kaarten zijn in de reguliere verkoop nog te koop en haal je hier.

Het Doetinchems Introfeest
Maar het Stadsfeest begint dit jaar al op donderdag met Het Doetinchems Intro-feest. De gemeente Doetinchem, Iselinge Hogeschool, Zone.College, Graafschap College en 22-24 Events hebben de handen ineen geslagen om de eerste week van het nieuwe studiejaar af te sluiten op het Stadsfeest. Op het festivalterrein aan de Oude IJssel zijn eerste- en ouderejaars studenten en andere belangstellenden welkom om een avond lang feest te vieren en te proeven van de sfeer en de gezelligheid die Doetinchem te bieden heeft. Optredens zijn er van Poke, Christian D, Dirty-T en Crazy Jack.

Studenten die starten met een opleiding in Doetinchem hebben gratis toegang. Door het invullen van je studentnummer bij het bestellen van een kaartje, worden de kosten verrekend. Ouderejaars aan één van de genoemde scholen betalen vijf euro voor een kaartje. Andere geïnteresseerden kunnen voor tien euro bij het feest aanwezig zijn. Kaarten scoor je hier.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer nieuws

MEER Nieuws