Stadsfeest Gaat Door

Stadsfeest Doetinchem … voor iedereen!

Je bent hier:

Stadsfeest Gaat Door

Het Stadsfeest Doetinchem is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in het eerste weekend van september en is een feest voor iedereen.

Het Stadsfeest Doetinchem is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in het eerste weekend van september en is een feest voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, een inwoner van Doetinchem of een bezoeker uit de Achterhoek, dit feest trekt jaarlijks vele mensen naar de stad.

Dit jaar wordt het Stadsfeest gehouden van 1 september tot en met 3 september, en er valt van alles te beleven. Een absolute aanrader is een bezoek aan de kermis op en rondom het stadhuisplein. De kleurrijke attracties en de gezellige sfeer zorgen voor plezier voor jong en oud. Daarnaast is het Doetinchems Manifest op de Bleek een niet te missen evenement. Tijdens deze manifestatie kun je helemaal losgaan op de muziek van diverse bands. Het podium staat garant voor een geweldige sfeer en de muziek zal je zeker in beweging brengen.

Voor de muziekliefhebbers zijn er nog talloze andere optredens van verschillende bands verspreid over de stad. Of je nu houdt van rock, pop, jazz of dance, er is voor ieder wat wils. Laat je meevoeren door de muziek en geniet van de levendige sfeer die het Stadsfeest met zich meebrengt. Tijdens het Stadsfeest Doetinchem is er uiteraard ook gedacht aan de innerlijke mens. Op verschillende locaties kun je genieten van heerlijke drankjes en goed eten. Of je nu zin hebt in een smakelijke maaltijd of gewoon even wilt ontspannen met een verfrissend drankje, er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van culinaire hoogstandjes.

Voor een moment van bezinning en spiritualiteit kun je de unieke universele dienst bijwonen in de Catharinakerk. Deze dienst staat open voor iedereen en biedt de gelegenheid om samen te komen en stil te staan bij wat echt belangrijk is.

Kortom, het Stadsfeest Doetinchem is een evenement dat je niet wilt missen. Kom naar de kermis, dans op de muziek van de bands, geniet van lekker eten en drinken, en laat je betoveren door het vuurwerk. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden voor alle bezoekers, jong en oud. Wees welkom en vier samen met ons het Stadsfeest Doetinchem!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer nieuws

MEER Nieuws